Houbová Bašta 

Polévka:
330ml Hříbkovo-batátový krém s tymiánovými krutónky a nočkem zakysané smetany (A 1,3,7) 65,- Kč
Hlavní chod:
250g Pečené žampióny portobello plněné rajčaty, mozarellou a bazalkou, směs trhaných lístků s balsamikovou redukcí a křupavou bagetkou z pece (A 1,3,7) 185,- Kč
200g Filované kachní prso v úpravě sous-vide servírované na staročeském houbovém Kubovi (A 1) 315,- Kč
150g Jelení falešná svíčková, dušená na kořenové zelenině a červeném víně, zjemněná smetanou, císařský knedlík s liškami (A 1,3,7,9) 255,- Kč
Sladká salše:
100g Nepečený čokoládový dort s lesním ovocem (A 1,3,7)  75,- Kč